Studniówka

Propozycja I

Zupa
Krem brokułowy z dodatkiem prażonych płatków migdałowych


II Danie ( danie serwowane indywidualnie)
Pierś z kurczaka faszerowana mozzarellą i suszonymi pomidorami
Frytki
Bukiet jarzyn na gorąco

Deser
Kolorowe torciki bankietoweKolorowe torciki bankietowe

Kolacja
Croissanty z wytrawnymi nadzieniem
Volaventy faszerowane pastami
Tartinki koktajlowe na blacie chlebowym
Tymbaliki drobiowe
Naleśniki koperkowe zawijane z łososiem wędzonym i białym twarożkiem
Sakiewki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem feta
Sałatka Italiano
(grillowany kurczak, sałata lodowa, suszony pomidor, gotowane jajko, czarne oliwki, prażone ziarno słonecznika)
Pieczywo mieszane, masło

Napoje zimne serwowane bez ograniczeń:
sok jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy, woda niegazowana zcytryną bez ograniczeń

Danie gorące po północy
Barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym

Koszt przedstawionej oferty wynosi 90 zł/ osobę
*Podane ceny są cenami brutto. Przedstawiona propozycja zawiera całkowity koszt menu, zastawę
porcelanową, nakrycie stołów oraz obsługę kelnerską.



Propozycja II

Zupa
Aromatyczna zupa koperkowa z kluseczkami drobiowymi

II Danie ( danie serwowane indywidualnie)
Kotlet wieprzowy nadziewany szynką i serem
Kuleczki ziemniaczane
Bukiet zielonych sałat w delikatnym sosie vinegret

Deser
Rogaliki nadziewane owocową konfiturą
Małe ptysie z kremem budyniowym
Owoce filetowane

Kolacja
Schabik ze śliwką
Rolada drobiowa z migdałami
Tartinki koktajlowe na blacie chlebowym
Jajko faszerowane pastą pieczarkową na zielonej rukoli
Pieczone warzywa owinięte szynką parmeńska
Krakersy z wytrawnymi pastami
Sałatka Gyros
(pierś z kurczaka, kapusta pekińska, ogórek, papryka, czerwona fasola, sos meksykański)
Pieczywo mieszane , masło

Napoje zimne serwowane bez ograniczeń:
sok jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy, woda niegazowana z
cytryną bez ograniczeń
Danie gorące po północy
Zupa cebulowa podawana z chrupiącą bagietką

Koszt przedstawionej oferty wynosi 105 zł/ osobę
*Podane ceny są cenami brutto. Przedstawiona propozycja zawiera całkowity koszt menu, zastawę porcelanową, nakrycie stołów oraz obsługę kelnerską.



Propozycja III

Zupa
Krem z pomidorów z łezką śmietany

II Danie ( danie serwowane indywidualnie)
Kolorowe trio
polędwiczki drobiowe, szynka wędzona, warzywa korzeniowe
Ziemniaki puree
Buraczki zasmażane

Deser
Tort okolicznościowy
Owoce filetowane

Kolacja
Polędwica zawijana z szynką i wędzonym serem Galantyna z kurczaka w ziołowym aromacie Pieczony schabik z suszona morelą Pikantne nachos z orientalną salsą Sakiewki z ciasta francuskiego z łososiem, serkiem maskarpone i świeżą bazylią Wytrawne tarty na kruchym cieście Sałatka Grecka
(sałata lodowa, ser feta, oliwki, pomidorki, oliwa, bazylia)
Pieczywo, masło

Napoje zimne serwowane bez ograniczeń:
sok jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy, woda niegazowana z
cytryną bez ograniczeń
Danie gorące po północy
Szaszłyki drobiowe przekładane warzywami w parze z wybornymi dipami

Koszt przedstawionej oferty wynosi 125 zł/ osobę
*Podane ceny są cenami brutto. Przedstawiona propozycja zawiera całkowity koszt menu, zastawę
porcelanową, nakrycie stołów oraz obsługę kelnerską.