Gdy w 2008 roku przejęliśmy „Podkowę” od poprzedniego właściciela obraliśmy dwa cele – stworzyć wyjątkowe miejsce, do którego będzie chciało się wracać oraz poszerzyć swoją działalność na rodzimym terenie Trójmiasta. Dzisiaj, patrząc na zaufanie, którym nas Państwo obdarzyli, możemy śmiało stwierdzić, że udało nam się wcielić zamierzony plan
w życie.
Wyremontowany, jasny i przestronny lokal w Rumi podzielony jest na dwie części – mieszczącą 80 miejsc salę restauracyjną oraz znajdującą się na parterze 25-osobową salę kominkową przeznaczoną na kameralne imprezy okolicznościowe. Ponadto prowadzimy także dwa inne lokale o charakterze bufetów – w gdyńskiej stoczni oraz na terenie Uniwersytetu Gdańskiego na Wydziale Nauk Społecznych.
Składniki najlepszej jakości
Podstawą naszej kuchni są świeże i starannie wyselekcjonowane produkty.
Profesjonalna obsługa
Pełna zapału oraz gościnności obsługa o wielu kwalifikacjach i wieloletnim doświadczeniu.
Najwyższa staranność
Dokładamy wszelkich starań, by za każdym razem osiągać dla Państwa perfekcję.
Bogate menu
Staramy się zaspokoić nawet najbardziej wyszukane podniebienia.
Dbamy o estetykę dań
Liczy się dla nas nie tylko treść, ale i forma.
Doświadczenie szefów kuchni
Od wielu lat współpracujemy ze sprawdzonymi mistrzami kulinarnego rzemiosła.
100 miejsc
w głównej sali restauracyjnej
imprezy masowe
2 lokale
w Gdyni i w Rumi